Adana’da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 20 Mart’ta terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanmasına yönelik kent merkezinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.
Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda, terör örgütü adına eylem ve faaliyetlerde bulunduğu öne sürülen 7 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramada ise örgütsel dokümanlar ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan B.U., S.Y. ve M.Ç. tutuklandı, 4 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
1
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
2
Sedat Peker’den 7. video! ‘Darbe için zemin hazırlıyor’ iddialarına yanıt verdi: Sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır
3
Zelenskiy: Rusya-Ukrayna Savaşı’nın Yıllık Maliyeti 120 Milyar Dolar
4
G20 Liderler Zirvesi’nde aile fotoğrafı çekimine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterilen ilgi damga vurdu
5
Netanyahu, Gazze’ye saldırıları genişletme kararı aldı
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.