Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Zeytin Dalı Harekâtı ile terör örgütü PYD/PKK’dan temizlediği Suriye’nin Afrin kentinde bayram sevinci yaşanıyor. Bölge halkını baskı ve zulümden kurtaran Mehmetçik, Suriyelilerin özgürce kutladığı ilk bayram sevincine de ortak oldu. Afrin’de patlayıcı temizleme çalışmalarını sürdüren YPG/PKK’nın önceden sığınak olarak kullandığı mağaralarda arama yapan Türk komandosu, Afrinli çocuklara harçlık ve şeker dağıtarak onları mutlu etti.
1
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
2
Sedat Peker’den 7. video! ‘Darbe için zemin hazırlıyor’ iddialarına yanıt verdi: Sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır
3
Zelenskiy: Rusya-Ukrayna Savaşı’nın Yıllık Maliyeti 120 Milyar Dolar
4
Netanyahu, Gazze’ye saldırıları genişletme kararı aldı
5
G20 Liderler Zirvesi’nde aile fotoğrafı çekimine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterilen ilgi damga vurdu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.